APAN Automobile Braila Oferte & actiuni

Audi modeleaza deja lumea de maine. Cu tehnologie progresiva, creativitate si o gandire indreptate catre oameni si societate. Descoperiti acum diversitatea modelelor Audi.

  1. Oferte & actiuni
  2. Audi A3 Sportback
21.03.2024
Oferte & actiuni

Audi A3 Sportback

Design mai sportiv, dotări standard îmbogățite și noi materiale

Audi A3 Sportback

Grila Singleframe hexagonală fără ramă etalează o nouă structură și este mult mai lată și mai puțin înaltă. Alături de prizele de aer laterale angulare, grila Singleframe domină designul frontal, sugerând, fără echivoc, caracterul sportiv al compactelor. Eleronul frontal marcant desenează legătura dintre cele două prize de aer și reduce vizual înălțimea modelului Audi A3. La fel și designul posterior este accentuat sportiv cu noua bară de protecție și difuzorul distinctiv. Inspirate parțial de modelele RS, elementele de design progresiste sunt puse cel mai bine în valoare în combinație cu pachetul S line pentru exterior. Look-ul dinamic al mașinii va fi accentuat și mai pregnant când automobilul este vopsit într-una dintre noile culori metalizate expresive Verde District, Albastru Ascari sau Roșu Progressive. Printre noile opțiuni se numără, pentru prima dată, și finisajul mat, disponibil pentru culoarea exterioară Gri Daytona.


Configurează modelul preferat la showroom APAN Automobile Audi din Galați, Str.Brăilei, nr.269 sau prin e-mail la adresa: [email protected].

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

Ma intereseaza informatii din locatiile
checkbox_default
checkbox_default
checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.